Rejtett üzenet / Hidden message

Ajándékba készült az alsó képeken látható táska. A külső részén lévő nemezkép és a belsejében található versidézet együtt hordozza az üzenetet tulajdonosa számára. Érdekessége még, hogy a nagyszülő régi bőrmellénye is újjászülethetett ebben a formában.

I’ve made a bag as a present. The felted picture in the front and the quotation inside convey a message to the owner. Granny’s old leather vest has been upcycled for the project.

 

DSC_0234small

A jobb felső sarokban egy régebben készült táska látható, ott bőrrel nem kellett megküzdenem. In the upper right corner you can see a bag made a while ago. There was no leather to wrestle with that time.

DSC_0247small

A kifordítás izgalmas pillanata. The exciting moment of turning it inside out or rather outside out.

DSC_0321small

A kész táska. The finished bag.

DSC_0326small

DSC_0328small

Az ajándék immár használatban. The present in use.

Két éve, az első táska varrására készülve nagyon jó szolgálatot tett nekem a következő blogbejegyzés:   Two years ago preparing for the making of a bag this post was very useful. It helps to think through the steps:

http://ocd-obsessivecraftingdisorder.blogspot.hu/2010/08/bag-lady-week-messenger-bag-tutorial.html

Ha nem olyan fazonú táskát varrsz, mint az OCD-n szereplő, ahogy én sem olyat varrtam, akkor is jó mankó a lépések áttekintéséhez. A füleket, mely a vállpántokat tartó gyűrűt foglalja magába, én hosszabbra hagytam, mint Kristie, hogy ne csak egy vízszintes varrás tartsa az egész súlyt, hanem négyzet alakú varrással eloszlassam a terhelést a füleken.

 I have made the loops that hold the shoulder straps longer then Kristie, so with a bit of quilting they can carry the weight better.

DSC_0243small

DSC_0332small

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>